5 kü­lön­böző női fenék, ami­től meg­őrül­nek a pasik

Lapos, kerek, nagy, körte vagy pu­ding, min­den fenék más és más. És min­den férfi­nak meg­van a maga gyen­géje. Most meg­tud­ha­tod, miért és ho­gyan sze­re­tik a női pop­sit!

 

Szerencsére nincs két egyforma fenék, hiszen akkor elég unalmas lenne az élet. Másik jó hír, hogy az összes formának megvan a rajongótábora.

Fotó: Pinterest

Melyiket és hogy szeretik?

1. Lapos

A lapos feneket általában azok a férfiak szeretik, akik a vékony nőkre buknak. Persze ez a fajta is lehet nagyobbacska és kisebb is. A pasik 30 százaléka mondja, hogy semmi probléma nincs, ha kicsit egyenesebb a popsi, és nem olyan kerek.Egyes vélemények szerint, bizonyos pózokban egyáltalán nem is látszik, hogy kevésbé formás.

Fotó: 123RF
2. Kerek

Ez a forma nyújtja sokak szerint a legesztétikusabb látványt. Kecses, kerek és izmos. Szépen kidomborodik és alul is feszes. Azonban a túl izmosat csak a megkérdezettek pár százaléka tartotta ideálisnak.

Inkább ruganyos és markolni való legyen.

Fotó: 123RF
3. Nagy

Ez a forma teljesen megosztja a férfi társadalmat. Nem nagyon akad köztes megoldás. Vagy szereti valaki, vagy nem. A nagy feneket nem feltétlenül a centiméterek határozzák meg, inkább arról van szó, hogy hogy a testhez képest aránytalan.

Fotó: 123RF
4. Körte

Bár a reklámok és a média nem ezt sugallja, de a férfiak 70 százaléka teljesen odavan a körte formájú tomporért. Hihetetlenül érzékinek tartják. A legtöbben azzal indokolták, hogy sokkal jobb az olyan alakú, ami nem körzővel tervezett és tökéletes. Fő a természetesség. A narancsbőr a férfiaknál egyáltalán nem központi téma, csak a nők fújták fel, és őket is érdekli igazán.

Fotó: 123RF
5. Puding

Általában ez a forma kicsit ernyedtebb, és nem olyan feszes. Inkább zsírszövet, mint izom helyezkedik el a bőr alatt. A férfiak 80 százaléka nem találja vonzónak az ernyedt feneket, de sokan azt mondják, hogy ha más megfogja őket egy nőben, akkor egyáltalán nem zavaró. Sporttal egyébként teljesen jól javítható, és feszessé varázsolható.