A legfurcsább sztorik az ágyból

Egész életünk folyamán átlagosan 5100 alkalommal szexelünk. Mindennap 240 millió embernek van része szexuális aktusban. Ebből évente 33 százalék szenved balesetet szex közben. Nem is olyan jelentéktelen adatok, ugye?

A Top 10 leggyakoribb sérülés:

Leggyakrabban a becsípődött derék áll a beteljesülés útjába, de szorosan követi ezt a hátsérülések száma is. Harmadik helyen állnak a lehorzsolt térdek. Ezt követik a nyak, a könyök, majd pedig a vállrándulások. Hetedik és nyolcadik helyen újra a láb kerül előtérbe: a kificamodott térd vagy boka rendkívül kellemetlen tud lenni, bár tegyük hozzá, a hasonló balesetekhez azért kell némi kísérletező hajlam is, hiszen a misszionárius póz közben aligha ficamodik ki bármi is. A kilencedik és tizedik helyen állókat mi saját tapasztalatainkból kiindulva előrébb helyeztük volna el, ide ugyanis a sérült csukló és ujjak kerültek. Szerintünk nagyobb az esély arra, hogy támaszkodás közben a csuklónk bemondja az unalmast, mint arra, hogy valami lehetetlen pózban kiforduljon a térdünk, de ezek szerint mi nem tartozunk a nagy átlagba.

 

A három legfurább történet, amit valaha hallottunk (Persze azok közül, amit még a klaviatúra elbír.)

Egy fiatal pár úgy döntött, hogy miután a lány nagymamája nem lesz otthon, a házában töltenek egy romantikus éjszakát. Miután lefeküdtek és egymásnak estek, az éjjeli szekrényhez nyúltak, ahova előzőleg a síkosítót tették, ám véletlenül rossz tubust markolt fel a fiú, aminek aztán nagy meglepetés lett a vége. A szekrényen az idős hölgy nitroglicerin kenőcsöt tartott. Interneten bárki utánanézhet, aki esetleg nem ismerné a készítményt, aranyérre alkalmazzák, de mi találtunk olyan oldalt is, mely azt írja, hogy mivel erős vérnyomásnövelő hatású szer, szívbetegeknél is alkalmazzák. Mondanunk sem kell, az éjszaka nem egy hatalmassal orgazmussal végződött.

Egy páciens a doktorához erős hasfájásra hivatkozva jelentkezett be, ám mikor rá került a sor, hamar kiderült, szó sincs semmi ilyesmiről. A hölgy pár órával korábban rákivánt egy fagyasztott hot dog-ra. Mikor kivette a mélyhűtőből, rendkívül szexinek találta, így arra gondolt, kiolvasztás után másra is alkalmas lehet esetleg az étel. Ám a mikrózás hatására a virsli túl lágy lett és beletört a nőbe.

 

A harmadik történet a legfurcsább és egyben a leghihetetlenebb is. Egy amerikai férfi esetéről van szó. Bevallása szerint barátnőjével szívesen használnak különböző szexuális segédeszközöket, így történhetett, hogy egyszer egy kisebb méretű gumilabda akadt a kezükbe, ők pedig nem voltak restek kipróbálni, milyen lehetőségek is rejlenek a játékban. A férfi felhelyezte a nőnek a labdát, de addig-addig ügyeskedtek, hogy végül az túl mélyre csúszott, és az egyébként is sikamlós terepnek köszönhetően nem tudták kiimádkozni a nőből. Azonnal orvoshoz fordultak, ahol a nő már félmeztelenre vetkőzve feküdt a vizsgáló asztalon és várta az orvos érkezését. Mikor az belépett az ajtón, a nőnek hirtelen tüsszentenie kellett, és a tüsszentés akkora erővel hagyta el a száját, hogy közben a labda is kirepült addigi tartózkodási helyéről, és éppen az orvos arcába csapódott.