Ezt ne hagyd ki!!!2016 szédítően átlátszó ruhái a vörös szőnyegről

Az elmúlt év vörös szőnyeges eseményei olyan tökéletes összeállításokat eredményeztek, amelyekről muszáj idén is megemlékeznünk. Most a sokszor pirulást okozó, merész ruhákat vesszük górcső alá.

Kezdődhet a visszaszámlálás?

10. Gwen Stefani

A 2016-os Oscar díjátadó after-partyjára választott ruhadarab valóban merész húzás volt a szőke énekesnőtől. Ennek ellenére mi mégis odáig vagyunk ezért a gyönyörű piros anyagért és mintáért! Áttetszőségét tekintve, a ruha minden fontos intim területet takar, így nem igénytelen módon, hanem nőiesen mutatja meg Gwen irigylésre méltó alakját!

10-gwen-stefani-yanina-couture

9. Ashley Graham

2016 legbefolyásosabb plus size modellje, Ashley Graham Naeem Khan-hoz fordult segítségért a VMA díjátadóra való készülődés során. A csodálatos fekete anyag ugyan nem takar mindent, de gyönyörűen követi a modell szépen ívelt alakjának minden apró részletét. Ashley tökéletesen döntött!

9-ashley-graham-naeem-khan

8. Bella Thorne

Az egyre népszerűbb fiatal híresség folyamatos edzésben tartja magát, sokat jár edzőterembe, pilates és spinning órákra, így hát érthető ez a ruhaválasztás. A finom, fekete anyag szépen öleli körbe Bella testét, a csillogó, arany mintha pedig a legjobb helyeken takarja. A gyönyörű estélyit Steven Khalil tervezte.

8-bella-thorne-steven-khalil

7. Chanel Iman

A 2016-os AIDS elleni amfAR Gala egyik legszebb ruhakölteményét a gyönyörű szupermodell, Chanel Iman viselte. A Marchesa címkével ellátott fehér kreáció sokat megmutatott az alatta lapuló lélegzetelállító alakból. A sűrű szövésű ruha szerintünk tökéletes választásnak bizonyult!

7-chanel-iman-marchesa

6. Gigi Hadid

Az idősebbik Hadid lány karrierjének talán legfontosabb éve volt a tavalyi. A British Fashion Awards az év modelljének választotta, ami önmagában is hatalmas elismerés, emellett pedig a Victoria’s Secret show egyik legnevesebb modelljeként léphetett színpadra. Ha pedig mindez nem lenne elég, egyszer sem nyúlt mellé a gardróbban. Gigi a 2016-os Daily Front Row Awards eseményen ebben a csodálatos Yanina Couture ruhában nyűgözött le mindenkit!

6-gigi-hadid-yanina-couture

5. Khloé Kardashian

Khloé az elmúlt évben nagy változásokon ment keresztül, ezek közül pedig fontos megemlíteni a fogyását. A Kardashian lány megmutatta, hogy az edzőteremben töltött hosszú óráknak megvan az eredménye. Sokan áhítozunk például olyan lapos hasért, mint amilyennel ő rendelkezik. Ennek a fogyásnak köszönhetően merészebb darabokat válogat a vörös szőnyeges megjelenéseire, ez az Angel Ball-ra választott darab is lenyűgöző!

5-khloe-kardashian-yousef-al-jasmi

4. Chrissy Teigen

John Legend felesége olyan titok birtokában van, melyet mindannyian szeretnénk tudni: Chrissy imád enni, saját szakácskönyvet írt és mégis elképesztően néz ki! Joggal lehet büszke a testére, melyet az AMA’s díjátadón szívesen meg is mutatott a közönségnek ebben a magasan sliccelt Yousef Akbar ruhában.

4-chrissy-teigen-yousef-akbar

 

3. Bella Hadid

A top 10 bronzérmese Bella Hadid, aki számára éppolyan fontosnak számított az elmúlt év, mint gyönyörű nővérének. A szupermodell rengeteg lehetőséget kapott, sok-sok divateseményen vett részt, és mindegyiken tökéletesen teljesített. Ezek mellett a vörös szőnyeges eseményei is említésre méltóak. Egyik legemlékezetesebb pillanata a Cannes-i filmfesztiválon viselt ruhája. A derékig érő sliccel rendelkező Alexandre Vauthier kreáció úgy állt Bellán, mintha ráöntötték volna!

3-bella-hadid-alexander-vauthier

2. Rita Ora

A csodás idomokkal rendelkező énekesnő igazán egyedi estélyit választott az Oscar díjátadó gála after-partyjára. Azt eddig is tudtuk, hogy Rita alakja gyönyörű, de azt nem sejthettük, hogy ezt boldogan meg is mutatja a nagyközönségnek. Mindenesetre, minket megnyert ez a fekete Donna Karan ruha!

2-rita-ora-donna-karan

1. Bella Hadid

Két helyet is magáénak tudhat Bella Hadid a top 10 listán. A Victoria’s Secret show utáni bulin viselt ruha vékony anyaga ugyan nem sokat hagyott a képzeletre, ennek ellenére mégis igényes. A Julien Macdonald tervezésében készült ezüst költemény olyan csodálatosan állt Bellán, hogy a szavunk is elállt. Ezzel a szettel sikerült megnyernie 2016 legáttetszőbb nude ruhájának díját!

1-bella-hadid-julien-macdonald

Te bevállalnál egy ilyen sokat sejtető nude ruhát?