A GOLDEN GLOBE VÖRÖS SZŐNYEGÉNEK LEGNAGYOBB MELLÉFOGÁSAI

A Golden Globe az év első igazán nagy vörös szőnyeges eseménye, ezt követően a következő bő egy hónapban egymást követik majd a filmes események. A szórakoztatóiparban ez a gálázás időszaka.

A Golden Globe természetesen a legnagyobb sztárokkal együtt a legnevesebb divatházak kreációit is felvonultatja. A sztárok és a stylistjaik igyekeznek minél lenyűgözőbb, látványosabb összeállításokat kieszelni a nagy estére, de ahogy az lenni szokott, időnként ebből a nagy igyekezetből adódnak balul sikerült szettek is. Természetesen az idei gálán is volt néhány nehezen értelmezhető, vagy csak szimplán előnytelen megjelenés. Kiválasztottunk öt olyan vörös szőnyeges belépőt, ami sajnos nem igazán sikerült:Anna Kendrick ruhájának a színe is kicsit rizikós. A szürke nem egy kifejezetten gálaruha-szín. A pliszírozott Vionnet kreáció azonban még elmenne, ha nem lenne ez a nagyon furcsa félvállas megoldása, amitől nem a ruha, hanem sokkal inkább a színésznő keblei tűnnek aszimmetrikusnak:

Anna Kendrick Golden Globe

 REXFEATURES/PUZZLEPIX

Ha már dekoltázs, Michelle Williams Louis Vuitton ruhája amúgy tetszetős darab, a choker kifejezetten friss és meglepő, de hatásos vörös szőnyeges kiegészítőnek bizonyul. A színésznő megjelenésének egyetlen gyengéje a dekoltázsrész, amivel önmagával talán nem lenne baj, de ezekkel az ejtett vállakkal valahogy furcsán néz ki a színésznő:

Michelle Williams Golden Globe

 REXFEATURES/PUZZLEPIX

Eleve ez a szín, ez valahogy nem igazán passzol Jessica Chastain megjelenéséhez. A csillogó virágdíszekkel kirakott Prada ruha elég retrós hatást kelt, viszont mondjuk mintha az lenne a célja, hogy ne legyen benne alakja a viselőjének. A túlságosan lelógó nyaklánc sem tűnik egy telitalálatnak, ráadásul nem is igazán érvényesül a sok csillogó részlet között:

Jessica Chastain a Golden Globe-on

 REXFEATURES/PUZZLEPIX

A sorozatszínésznő, Liz Hernandez biztonságos fekete dresszre szavazott, amúgy a vampos megjelenése nem is lenne rossz, de sajnos a ruhájának a tervezője kicsit túlkreatívkodta ezt a darabot. A végeredmény pedig olyan, mintha a színésznő útközben belegabalyodott volna valami fekete anyagokba:

Liz Hernandez Golden Globe

 REXFEATURES/PUZZLEPIX

A Trónok harca sztárja, Sophie Turner a Golden Globe vörös szőnyegén bemutatta, hogy a Louis Vuitton neve sem garancia semmire. Valószínűleg Nicolas Ghesquière és társai el voltak ragadtatva az ötlettől, hogy egy kicsit zakó, de mégse, kicsit underwear dressz, de mégse, van itt anyagvariálás, fekete-fehér-játék, de valahogy mintha csak félig készült volna el ez a ruha:

Sophie Turner Golden Globe gála, Louis Vuitton ruhában

 REXFEATURES/PUZZLEPIX

Ha már a patinás francia divatházat tervezői túlkapással vádoltuk, akkor jöjjön egy másik, hasonlóan patinás márka, a Chanel. Szóval, nem tudjuk, hogy Karl Lagerfeld pontosan mire is gondolhatott, de ez, a valahol a Harlekin-jelmez és az estélyi között elhelyezkedő ruha vajon kinek állhat jól? Nagy szerencse, hogy Elvis unokája, Riley Keough ilyen cuki így kevésbé zavaró, hogy ez a ruha inkább pocsékul néz ki:

Riley Keough Chanel dresszben a Golden Globe-on

 REXFEATURES/PUZZLEPIX